Lleida
8/13° C (pluja)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Castelldans, amb la Marató de Tv3Tindran lloc diverses actuacions a la Sala de la Llar del Productor


L’Ajuntament de Castelldans i la Xarxa d’Associacions de Castelldans col·laboren un any més amb la Marató de Tv3, dedicada aquest 2019 a les malalties minoritàries.

Així, aquest dissabte dia 14, a partir de les 5 de la tarda, tindran lloc diverses actuacions a la Sala de la Llar del Productor. Entre altres, intervindran els grups de gimnàstica rítmica, funky i zumba de la població; i la Isabel Blanc impartirà un Taller de danses Tradicionals. Un grup d’homes voluntaris cantarà havaneres i l’associació de dones repartirà berenar popular. L’entrada (5 €) anirà destinada íntegrament a la Marató.

També aquest diumenge, la taquilla del cinema que es projectarà a la tarda a la Sala de la Llar, amb la pel·lícula ‘Jefa por Accidente’, anirà destinada a la Marató.

Una altra activitat que es realitza a Castelldans el cap de setmana, en aquest cas no relacionada amb la Marató, és la Blocada a La Valleta, que tindrà lloc a partir de les 10 del matí aquest dissabte 14 de desembre a la zona del Timorell de Castelldans. La Blocada arriba aquest 2019 a la seva 6a edició, i es tracta d’una trobada d’escalada en roca, que inclou més de 160 vies de tots els nivells, zona d’acampada lliure, dinar popular i sessió nocturna.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats