Lleida
10 / 21° C (pluja)
97% 26 km/h


Cervera inicia les classes pràctiques d’educació viària al parc municipalLa principal millora que s’ha realitzat enguany al parc és el pintat de la caseta amb quatre grafitis, un a cada paret.


Un total de 434 alumnes, de les tres escoles i els dos instituts de Cervera i també dels centres de Sant Guim de Freixenet i Calaf, participen en les sessions pràctiques que es porten a terme al parc d’educació viària de Cervera, a càrrec d’agents de la Policia Local.

Les classes pràctiques, que van començar el dilluns 18 de març, es prologaran durant un mes. Completen les sessions teòriques prèvies que els agents de la Policia Local van impartir als centres educatius. Estan adreçades als alumnes de 5è i 6è de primària i 1r d’ESO.

Al circuit municipal, que es troba a l’escola Jaume Balmes, els alumnes circulen amb karts per la pista aprenent a respectar els senyals de trànsit, els semàfors i les indicacions dels agents.

La principal millora que s’ha realitzat enguany al parc és el pintat de la caseta amb quatre grafitis, un a cada paret. Les intervencions artístiques han estat realitzades per Laura Cantacorps i Aura Valldaura. Hi ha dos parets amb motius relacionats amb l’educació viària (circuit, agent, senyals...), una altra amb el perfil de Cervera, a càrrec de Laura Cantacorps; i una altra que representa l’educació i l’escola Jaume Balmes, pintada per Aura Valldaura.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats