Lleida
6/23° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Cinc prestigiosos xefs participen en les jornades gastronòmiques "A 4 Mans Lleida"Amb Roger Villaró (El Manicomi), Lluís Bonillo (L'Aula Gastronòmica), Xixo Castaño (Malena) , Mercè Tomàs (l'Estel de la Mercè) i Mateu Blanch (Caravista).


Les segones Jornades Gastronòmiques "A 4 Mans Lleida" tindran lloc de el 27 de febrer a l'16 d'abril a l'Caravista Restaurant Lleida amb la participació de Roger Villaró (El Manicomi), Lluís Bonillo (L'Aula Gastronòmica), Xixo Castaño (Malena) , Mercè Tomàs (l'Estel de la Mercè, tancat el 2019) i el cuiner resident Mateu Blanch.

Les jornades combinaran la cuina tradicional amb els plantejaments creatius dels cuiners participants, on es fusionessin productes de proximitat de les Terres de Lleida i d'altres cultures gastronòmiques, amb la cuina marinera i la creativitat del Caravista.

Durant la presentació de l'esdeveniment, el propietari del Caravista Restaurant, Mateu Blanch, va dir que "A 4 Mans" té l'objectiu de "promocionar la gastronomia en general i la de Lleida en particular, demostrar que aquesta ciutat i aquest territori tenen talent, també en l'àmbit gastronòmic, i donar l'oportunitat als amants de la bona cuina de provar coses noves ". La primera sessió tindrà lloc el 27 de febrer amb el xef Roger Villaró.

El seguiran el menú cosmopolita de Lluís Bonillo (5 de març), la cuina tradicional o d'avantguarda de Xixo Castaño (9 d'abril) i la cuinera i professora de l'Escola d'Hostaleria de Lledia, Mercè Tomàs (16 d'abril)

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats