Lleida
1 / 10° C (boira)
97% 26 km/h


Ciutadans envia a tota l'Eurocambra missatges de Torra traduïts a l'anglès, el francès i l'alemanyL'eurodiputat Javier Nart assegura que el president investit és "un conegut ultranacionalista supremacista" i diu que els seus comentaris són "racistes i xenòfobs"


Ciutadans ha començat la campanya internacional per desacreditar el president investit Quim Torra que va prometre Inés Arrimadas. El partit ha enviat aquest dimarts piulades de Torra traduïdes a l'anglès, el francès i l'alemany a tota l'Eurocambra a través de l'eurodiputat Javier Nart. En un correu enviat a tots els membres de la cambra i al qual ha tingut accés l'ACN s'adjunta un recull de textos en anglès i piulades traduïdes a les tres llengües (anglès, francès i alemany) afirmant que Torra és un "conegut ultranacionalista supremacista amb nombrosos articles i declaracions públiques amb clars comentaris racistes i xenòfobs".

Nart, que envia el correu sota el títol 'Actualització sobre Catalunya - Quim Torra investit 131è president', convida els receptors a llegir els comentaris i els adverteix que els drets dels ciutadans que, com ell, "pensen diferent de Torra" són "en perill". A més, un correu similar s'ha fet arribar a periodistes i corresponsals a Brussel·les i s'està enviant també missatges traduïts des de les agrupacions de la formació a l'estranger, com ara la del Regne Unit, segons han confirmat a l'ACN fonts de Ciutadans.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats