Lleida
21/40° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Ciutat Jardí ja comercialitza el quart bloc de pisos plurifamiliarEls habitatges es venen a partir dels 275.000 euros


La zona residencial de Ciutat Jardí de Lleida està de moda. El dilluns passat es va començar a comercialitzar el quart bloc plurifamiliar que s’ubicarà a l’Avinguda Ciutat Jardí.

La zona residencial de Ciutat Jardí de Lleida ja té acabats en aquests moments els seus dos primers blocs plurifamiliars, un tercer està en obres i el passat dilluns es va començar a comercialitzar el quart bloc. En tots els casos són edificacions de baixa densitat, és a dir, amb pocs pisos d’alçada.

El bloc que ara es comercialitza està promogut per l’empresa Cosehisa i la comercialitzadora és IN. Segons han informat fonts de IN, el bloc serà a semblança de la promoció Botànic que ja hi ha en aquest carrer.

El bloc es compondrà d’un total de 32 pisos, entre els quals “hi haurà 8 àtics espectaculars”. Seran habitatges de dimensions grans, tots amb quatre habitacions i d’una superfície total de 120 metres quadrats.

Els pisos han sortit a la venda a partir dels 275.000 euros. En els primers dies de comercialització ja s’han interessat més de 10 famílies, afirmaren les mateixes fonts, que van afegir que el perfil del comprador és parelles d’entre 40 i 42 anys, amb dos fills i de renda mitja-alta. Molts dels interessants són funcionaris, que treballen a Lleida i també professionals liberals amb alt nivell de renda.

Llicència

La promotora està a l’espera de rebre la pertinent llicència d’obres de l’Ajuntament de Llei- da, si bé ja ha iniciat la comercia- lització i ja ha col·locat en el solar un cartell on es publicita la nova promoció, composada de dos edificis, cadascun amb 16 pisos.

La promoció també disposarà de piscina comunitària.

Cases plurifamiliars

Aquesta zona de Ciutat Jardí també també ha vist com en els darrers mesos es construien nombroses cases unifamiliars aïllades d’alt estanding, configurant així poc a poc la que serà la nova gran àrea residencial d’alt estanding de la capital del Segrià.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats