Lleida
6/23° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Ciutat Jardí reclama un punt d’assistència social per a gent gran i millores de mobilitatL’associació de veïns es reunirà avui amb el regidor del barri per exposar-li propostes i problemàtiques


L’Associació de Veïns de Ciutat Jardí es reunirà avui amb el seu regidor del barri, Toni Postius, per refrescar problemes recurrents de mobilitat, així com demanar millores en les infraestructures del barri.

Així, segons va explicar el portaveu de l’entitat veïnal, Àngel Regany, els veïns veuen necessari que existeixi al barri un punt d’atenció social a la gent gran, ja que a la zona hi ha molts habitants de la tercera edat, així com centres geriàtrics. A més, van recordar que a la zona no hi ha serveis socials d’aquest tipus i que, aprofitaran també per demanar un servei d’escola bressol, inexistents fins ara al barri.

Tanmateix, a la reunió de la junta de l’associació de veïns que va tenir lloc ahir, es van recordar temes recurrents i problemàtiques del barri com la neteja, sanejament i el manteniment de l’entorn del camp de futbol i l’adequació per la seva òptima utilització, la requalificació de terrenys, la gestió dels espais de l’escola Ciutat Jardí a través d’un conveni signat perquè els veïns puguin utilitzar les seves instal·lacions com el gimnàs poliesportiu per realitzar actes i activitats organitzats per l’associació, iniciativa que va quedar aturada des del tancament del centre arran del confinament per la Covid-19.

Accessos i vials segurs

La mobilitat i la seguretat vial seran també punt que es presentaran a la reunió amb el regidor. Regany va explicar que “és important que es pugui establir una comunicació transversal entre els eixos del barri com són el carrer Enric Farreny i l’avinguda Ciutat Jardí, i que se’n reguli la velocitat” i va afegir que “arranjar el carrer del Roure per a que s’hi pugui circular, així com el que queda entre el Campus Universitari d’Agrònoms i l’Arborètum, dinamitzaria la mobilitat entre les dos vies”. També volen que es revisi l’encreuament del carrer Enric Farreny amb el carrer Germanies, així com el del carrer del Til·ler amb Periodista Trapa.

Doblar Rovira Roure

Els veïns també van repetir que l’avinguda Ciutat Jardí cada dia assoleix més trànsit de tot tipus de vehicles que eviten per aquesta via les retencions que es produeixen a l’avinguda Rovira Roure. Per aquest motiu i amb la intenció de reduir la saturació de la circulació per la zona residencial de l’avinguda Ciutat Jardí, reclamaran que es dupliquin els carrils per cada sentit a l’accés a Lleida per Rovira Roure.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats