Lleida
6/21° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Ciutat Jardí vol millores en la mobilitat si es fa la nova gran superfíciePresentaran al·legacions i signatures envers el projecte de l’hipermercat


L’associació de veïns i alguns particulars de Ciutat Jardí es van reunir ahir amb el regidor Toni Postius per exposar-li els inconvenients que troben al projecte de construcció d’una gran superfície al barri.

Postius va explicar als veïns a través d’una trobada telemàtica que “la competència per atorgar la llicència comercial correspon a la Generalitat de Catalunya” i que “està condicionat a disposar d’un informe de mobilitat favorable, que depèn també de la Generalitat”. D’altra banda però, també va assegurar als veïns que des de la Paeria presentaran al·legacions perquè es dugui a terme una revisió per part dels tècnics del consistori, de l’estudi de mobilitat presentat envers el projecte, així com també va transmetre el recolzament als veïns de la zona.

Per la seva banda, els veïns afectats del carrer del Salze, el carrer Baladre, el carrer Partida d’Alpicat i l’entorn de Rovira Roure, estan recollint signatures de suport fins dilluns vinent (a través del correu plataforma.avingudaciutatjardi@gmail.com) a unes al·legacions que fan referència sobretot a la mobilitat. Es preveu que l’hipermercat ocupi una superfície de 10.040 metres quadrats, i un pàrquing de 367 places (150 exteriors i 217 subterrànies). A més, l’estudi de mobilitat estima que generarà 7.160 desplaçaments en dies feiners i 10.760 els dissabtes, trànsit que creuen que els petits carrers fins ara residencials de la zona no podran assolir.

 

FOTO: Intra pel projecte de Bonpreu/Esclat

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats