Lleida
5/13° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Confirmat el segon cas de coronavirus a Catalunya: un noi de 22 anys que ha estat a ItàliaMadrid també anuncia un segon positiu i Sanitat confirma un cas nou a Sevilla


Salut ha confirmat aquest dimecres el segon cas de coronavirus a Catalunya. Es tracta d'un noi de 22 anys de l'àrea de Barcelona que ha estat a la zona de Milà entre el 22 i el 25 de febrer. Ell mateix es va presentar dimarts a l'Hospital Clínic amb símptomes lleus: mal de coll i 37,5 graus de temperatura. El secretari de Salut Pública, Joan Guix, ha explicat que ara s'estan identificant els seus contactes perquè quedin aïllats als seus domicilis. La primera infectada, una dona italiana de 36 anys, evoluciona "perfectament bé", ha dit Guix. Els vuit casos sospitosos explicats dimarts han donat negatiu. La consellera de Salut, Alba Vergés, ha remarcat que "no hi ha transmissió local o comunitària" del virus, que actualment és importat.

 

Madrid confirma un segon cas de coronavirus a la comunitat

El conseller de Sanitat de la Comunitat de Madrid, Enrique Ruiz Escudero, ha confirmat aquest dimecres un segon cas de coronavirus en territori madrileny, el vuitè a tot l'Estat. Es tracta d'un pacient que va viatjar al nord d'Itàlia fa uns dies. Està ingressat a la Fundació Jiménez Díaz, però en breu serà traslladat a l'hospital Carles III, on està ja l'altre positiu. El seu estat de salut és bo.

 

Sanitat confirma un cas de coronavirus a Sevilla

El Ministeri de Sanitat ha confirmat aquest dimecres un cas de coronavirus a Sevilla. Així ho han revelat les mostres que s'han enviat al Centre Nacional de Microbiologia. Es tracta d'un pacient ingressat a l'Hospital Virgen del Rocío. En total ja són deu els casos de coronavirus actius a l'Estat: a les Canàries n'hi ha quatre, a Madrid n'hi ha dos, a Castelló un altre, i a Barcelona dos més.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats