Lleida
22/39° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Contenidors trencats s'apilen a la deixalleria d'Ilnet de PardinyesLa majoria estan cremats


La deixalleria de Pardinyes fa dies que és plena de contenidors defectuosos apilats, que, segons fonts veïnals, "donen una mala imatge de la gestió municipal de residus".

Una part de les instal·lacions que la concessionària Ilnet té al barri de Pardinyes porta diversos dies plena de contenidors de plàstic de tot tipus de residus (grocs, blaus, verds, gris, orgànic i especials).

Els dipòsits apilats a la part posterior de la deixalleria -al costat de la carretera C-12- s'han retirat dels carrers de Lleida per tenir diversos desperfectes importants -molts estan cremats-, provocats, en la majoria dels casos, durant les jornades de protesta arran de la sentència emesa pel Tribunal Suprem sobre el Procés.

El gerent d'Ilnet, Vicente Sánchez, va comentar que "cada mes restituïm els contenidors que estan en mal estat per altres de nous. Arran de les protestes per la sentència del Procés ha augmentat considerablement el nombre de dipòsits danyats i per això crida l'atenció que s'acumulin en les instal·lacions".

Vicente Sánchez va manifestar que els contenidors defectuosos no es poden retirar de la deixalleria d'Ilnet de Pardinyes sense l'autorització expressa de l'Ajuntament de Lleida.

Fonts veïnals de Pardinyes van expressar el seu malestar per aquesta situació al considerar que "és un mal exemple de la gestió municipal de residus i dóna una molt mala imatge de barri, que es podria evitar".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats