Lleida
20/36° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Cs proposa que Lleida presenti candidatura al programa europeu per obtenir wifi gratisRibes creu que és una "oportunitat òptima per a implantar-lo en llocs emblemàtics com la Seu Vella o els Camps Elisis"


La portaveu del grup municipal de Cs, Ángeles Ribes, ha registrat una proposta perquè l'Ajuntament de Lleida present una candidatura a la iniciativa europea WiFi4EU, que subvenciona la instal·lació de punts d'accés wifi, públics i gratuïts, per tot un municipi.

Ribes ha explicat que la pandèmia de la Covid-19 va ajornar la convocatòria prevista per a març d'enguany i que el pròxim 3 juny, durant 24 hores, es tindrà l'oportunitat de presentar candidatura. Segons la portaveu, aquest programa "està contribuint a proporcionar connectivitat wifi pública i gratuïta a la ciutadania de més de 6.000 comunitats europees durant aquest 2020". Ribes ha remarcat que aquesta "oportunitat òptima per a implantar wifi en llocs emblemàtics com la Seu Vella o els Camps Elisis, així com en llocs concorreguts com la plaça Ricard Vinyes o la plaça Sant Joan".

La portaveu del grup taronja ha sol·licitat a la corporació municipal "cursar les candidatures corresponents al programa WiFi4EU" i que "es realitzi un estudi amb una sèrie de propostes per a la instal·lació de punts wifi gratuïts".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats