Lleida
7 / 19° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Custo Dalmau emprén accions legals contra 'l'agressió' de Salvem l'Empordà i SOS Costa Brava a una botiga sevaL'empresari denuncia les "falsedats" que les entitats difonen sobre la seva participació en un projecte immobiliari a Cadaqués


El dissenyador de moda de Tremp Custo Dalmau ha condemnat "l'agressió" que Salvem l'Empordà i SOS Costa Brava han fet aquest divendres a la botiga de la seva marca situada a la plaça del Pi de Barcelona i ha anunciat que ha emprès mesures legals contra aquestes entitats. A més, demanarà l'empara de les conselleres de Justícia i d'Economia de la Generalitat. Membres de les dues plataformes han enganxat a l'aparador de l'establiment un cartell de grans dimensions en què es criticava un projecte urbanístic que es desenvolupa a Sa Guarda, a Cadaqués (Alt Empordà), en què participa el dissenyador. El projecte preveu una urbanització i un hotel de luxe i les dues plataformes s'hi oposen.

El dissenyador també ha denunciat les "falsedats" que les entitats difonen sobre aquest projecte que, segons diu, afecten la seva persona, la seva activitat econòmica i la seva "salut", així com la imatge empresarial de la marca Custo.

Dalmau assegura que participa en el projecte sense desenvolupar-hi cap gestió de direcció, i sense aportar-hi ni el seu nom ni el de la seva marca de roba, un dels seus valors "més preuats".

Finalment, ha demanat públicament que el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i l'alcalde de Cadaqués, Josep Lloret, condemnin "públicament les accions i les agressions" de les dues plataformes.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats