Lleida
19/30° C (pluja)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Dani Rovira anuncia que té càncer i ha començat amb la quimioteràpiaEl protagonista de '8 apellidos vascos' diu que li van diagnosticar fa una setmana.


El popular actor i monologuista Dani Rovira ha anunciat aquest dimecres a través del seu perfil d'Instagram que té càncer, en concret limfoma de Hodgkin, i que avui mateix ha començat amb el tractament de quimioteràpia.

"Fa una setmana que m'ho han diagnosticat encara que portava ja mesos arrossegant cert cansament i malestar", assegura el protagonista de "8 apellidos vascos", que diu afrontar "sense por" una previsiblement "llarga lluita contra la bestiola", però que té "bon pronòstic".

"No tinc por, estic tranquil, portaré aquests mesos una motxilla potser una mica més pesada en temps d'incertesa, pors i pandèmia, però no em falten forces ni ganes per sortir airós d'aquesta", assenyala l'actor, de 39 anys.

Rovira afegeix que "té bon pronòstic" i que els doctors li transmeten "molt bones sensacions".

"Això sí, passaré a formar part d'aquesta població d'alt risc quan les defenses i el sistema immunitari comencin a fallar-en uns dies, així que hauré de cuidar-me, tenir cura i deixar-me cuidar", continua.

L'actor malagueny diu estar a casa acompanyat pels seus tres gossos i la seva "companya de vida" Clara, en al·lusió aparent a l'actriu Clara Lago amb la qual va emprendre una relació arran del rodatge de "8 apellidos vascos" (2014), la pel·lícula espanyola a dia d'avui més taquillera de la història.

"Tot això passarà, ànim a tots i totes en aquests moments complicats, però per això hi ha els reptes, per superar-los i que l'après ens faci millors persones", conclou el post que acompanya d'una foto amb una via oberta al braç esquerre , una imatge que ha rebut 126.000 'm'agrada' en només 40 minuts.

El limfoma de Hodgkin és un subtipus de càncer que afecta un tipus de glòbuls blancs crucials per al sistema immunitari

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats