Lleida
4/15° C (sol)
97% 26 km/h

15 desembre 2019


Demanen tres anys de presó pel treballador de l'institut Gili i Gaya de Lleida acusat d'enviar fotos eròtiques a alumnesVa crear un grup de watsap amb noies de 15 i 16 anys anomenat 'Orgia'


La fiscalia demana tres anys de presó per dos delictes contra la llibertat sexual al treballador de l'institut Gili i Gaya de Lleida acusat d'enviar fotos eròtiques a alumnes. Segons el ministeri públic, ho feia a través d'un grup de missatgeria al mòbil al qual havia anomenat 'Orgia' i que compartia amb una estudiant d'aquest institut de primer de Batxillerat, de 16 anys, i una altra de quart d'ESO, de 15. Segons l'acusació, l'home, J. M. M. M., de 39 anys, enviava a les noies fotos d'ell nu, comentaris de caràcter sexual i insinuacions. La fiscalia sol·licita que, en cas de ser condemnat, se li imposin també dos anys de llibertat vigilada. Els fets van passar entre els anys 2016 i 2017.

Segons la fiscalia, l'acusat feia dotze anys que treballava com a monitor de biblioteca a l'institut Gili Gaya l'any 2018 i el van contractar com a auxiliar administratiu. Per la seva feina, recull l'escrit fiscal, coincidia amb moltes alumnes del centre menors d'edat, d'entre 15 i 16 anys, que anaven a la biblioteca.

Segons l'acusació, l'acusat va crear un grup de watsap amb diverses alumnes que tenia com a finalitat l'intercanvi de llibres. Tot i això, al cap de poc temps, l'home va canviar el nom del grup a 'Orgia' i hi va col·locar una fotografia de contingut explícitament sexual d'un noi i tres noies.

El 6 d'agost de 2017, continua la calificació, l'acusat va enviar un missatge per Instagram a una de les alumnes del centre a qui veia habitualment per la biblioteca en què li deia 'estàs molt sexi' i li preguntava 'qui li havia fet la foto' per després comentar-li que 'quina llàstima que no pogués ser-hi'. A més, li va enviar una fotografia en què se li podia veure amb el penis en erecció sota el pantaló, que s'havia fet a la mateixa biblioteca del centre.

Segons la fiscalia, aquesta conducta es repetia amb altres alumnes menors d'edat. A una noia de 15 anys, per exemple, el 29 d'agost de 2016, li va enviar una fotografia del que semblava el seu penis amb una espelma i un text que deia "aquí tens el teu regal, l'any que ve més gran si vols". 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: