Lleida
9-25° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Denunciats tres conductors a Camarasa, Torres de Segre i Tàrrega per circular a gairebé el doble de la velocitat permesaL'un anava a 214 quilòmetres per hora per l'AP-2, l'altre a 189 per la carretera C-26 i el tercer a 180 per la C-14


Els Mossos d'Esquadra han denunciat penalment aquest cap de setmana tres conductors per circular a gairebé el doble de la velocitat permesa en les vies per on anaven. El primer va ser enxampat dissabte a dos quarts d'una de la tarda al quilòmetre 133 de l'AP-2 a Torres de Segre (Segrià).

Anava a 214 quilòmetres per hora en un tram limitat a 120. El mateix dia es va detectar un altre cotxe que anava a 189 quilòmetres per hora per la C-26, a l'alçada del quilòmetre 35, al terme de Camarasa, a la Noguera, en un tram limitat a 90. El darrer fet va passar diumenge a un quart de sis de la tarda, quan es va detectar un cotxe que anava a 180 per la C-14 a Tàrrega, en un tram limitat a 90.

Als tres conductors se'ls va denunciar penalment per un delicte contra la seguretat viària per circular a una velocitat penalment punible.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats