Lleida
16/33° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Denuncien de matinada una parella per trucar als pisos d’un bloc per demanar tabacEls fets van tenir lloc a Alcalde Sol a les 4.00 hores


La Guàrdia Urbana de Lleida va denunciar ahir de matinada una parella per ocasionar molèsties no respectant el descans veïnal. Pel que fa als fets, aquests van tenir lloc a les 4.00 hores, quan una patrulla es va desplaçar al carrer Alcalde Sol en rebre un avís de molèsties que ocasionava una parella que trucava a tots els pisos d’un immoble.

En arribar, els agents els van identificar, un jove de26anysiunanoiade27,els dos de nacionalitat espanyola i veïns de Lleida, i els dos van reconèixer que havien trucat pis per pis per demanar tabac. Davant d’aquesta situació, la Urbana els van haver de sancionar.

Cal recordar que des del divendres fins al diumenge es van produir un total de cinc denunci-es per causar molèsties veïnals a la capital del Segrià. Aquestes van tenir lloc a l’Avinguda Artesa, a l’Avinguda Amposta, al carrer General Brito, a l’Eix Comercial i al carrer Nord. En aquest últim, la policia local de Lleida va haver d’anar en dues ocasiones per les molèsties veïnals causes de matinada pel responsable del pis.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats