Lleida
4/20° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Denuncien un taxista il·legal que portava a clients a una discotecaL'home de 64 anys realitzava viatges des de Lleida als pobles propers


La Guàrdia Urbana va denunciar la matinada de diumenge a un home de 64 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida, per realitzar transport discrecional de viatgers, és a dir, de taxi, sense la corresponent autorització. Els fets van tenir lloc a les 3.35 hores, quan una patrulla que realitzava el servei de vigilància al voltant d'una discoteca va observar al carrer Ivars d'Urgell a un vehicle amb un conductor d'avançada edat i amb quatre passatgers joves. De fet, a l'home l'havien vist prèviament duent a altres persones. Els agents el van aturar i el van identificar, i aquest va reconèixer que feia viatges per dur a joves a la discoteca des de poblacions properes. A més, fins al lloc es van presentar tres persones que van sol·licitar els serveis de l'home perquè els portés a un poble proper a la capital de Segrià i ells van confirmar que habitualment els traslladava a canvi d'un preu fix. Davant aquesta situació, va ser sancionat per la policia local de Lleida.

Tal com va explicar ahir LA MAÑANA, el sector del taxi de la ciutat de Lleida reclama que es prenguin mesures per evitar les aglomeracions i els aldarulls que es produeixen amb assiduïtat, bàsicament la matinada dels diumenges, entre alguns clients de la discoteca que desitgen agafar un vehicle, sobretot quan arriba l'hora de tancament de el local nocturn. Fonts de el sector van comentar que a partir de les 6.00 hores es produeixen aglomeracions de futurs passatgers que volen traslladar-se a casa en un cotxe de transport públic. Les empreses es veuen desbordades per les peticions dels serveis i en ocasions s'originen episodis desagradables.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats