Lleida
4/12° C (sol i núvols)
97% 26 km/hDesallotjats una desena de veïns d'un bloc del carrer Major en detectar-ne esquerdesVan ser traslladats a l'Hotel Real després que dues tècniques municipals revisessin l'estat de l'immoble


La Guàrdia Urbana va haver de desallotjar ahir a una desena de veïns de l'bloc número 33 del carrer Major de Lleida per la constatació de "esquerdes en diferents llocs i danys estructurals".

El desallotjament, en el qual només van participar els agents de Guàrdia Urbana, va començar durant el migdia i es va allargar fins a la tarda perquè els veïns "havien de recollir les seves pertinences". Així ho van confirmar fonts de la Policia Local al MAÑANA, que van explicar que un cop desallotjats dels seus habitatges, "la propietat els va traslladar a l'Hotel Reial per passar la nit".

Cal tenir en compte que l'origen d'aquest desallotjament es remunta a dissabte passat quan un dels veïns de l'bloc va alertar els agents de la Policia Local sobre l'existència d'aquestes esquerdes. A partir d'aquest moment, una tècnica municipal va visitar l'edifici i va constatar que no hi havia "perill imminent" de despreniment. És per això que, un cop feta aquesta revisió, es va enviar una carta als veïns per fer-hi constar que s'haurien tapar les esquerdes, segons han informat fonts de la Paeria. Ahir, el mateix veí, va tornar a avisar la Guàrdia Urbana. En aquesta ocasió, van ser dues tècniques municipals les que van visitar el bloc per comprovar l'estat i van decidir que s'havia de desallotjar per seguretat, així com activar el Protocol de Serveis Socials.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats