Lleida
6/15° C (sol)
97% 26 km/hDestrossen durant la nit el vehicle d’un regidor d’Esquerra Republicana del consistori d’AlcoletgeFa mesos li van llençar un “objecte” al balcó i ha hagut de treure l’estelada


El regidor d’Esquerra Republicana del municipi d’Alcoletge, Carles Alòs, va denunciar ahir haver patit un atac vandàlic després de trobar-se el seu vehicle destrossat. 

Alòs explica que els fets van tenir lloc la nit d’aquest dilluns a dimarts i que els veïns “ens van avisar que teníem el cotxe trencat”. Les destrosses al vehicle són notables, ja que li han fet malbé tot un vidre i el retrovisor, entre d’altres. De fet, és l’únic vehicle aparcat en aquesta zona que va ser destrossat. Un cop constatat l’acte vandàlic, el regidor va avisar als Mossos d’Esquadra, que li van comunicar que engegaven una investigació per esbrinar-ne l’autoria. En aquest sentit, també s’hi va desplaçar la policia científica per obtenir-ne empremtes,. segons va explicar. 

Aquest fet, però, no és aïllat ni el primer que pateix. Al mes d’octubre, li van llençar “un objecte” al balcó de casa seva. Segons relata el regidor republicà, “quan vaig sortir vaig veure un cotxe que marxava al crit d’Arriba España”. Arran d’això, Alòs ha hagut de retirar l’estelada que tenia penjada al balcó. Així mateix, fa uns sis mesos van ratllar un vehicle similar al seu. 

Davant d’això, Carles Alòs reivindica “la llibertat” de tothom a expressar les seves idees i “s’han de respectar les meves”. És per això que lamenta que “no m’entra al cap” que en municipi com Alcoletge “passin coses com aquestes”. 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats