Lleida
22/39° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Detecten un cas de coronavirus al parc de Mollerussa, i un altre al de les Borges BlanquesTanquen el parc de Bombers de Calaf per desinfectar-lo després de detectar-s'hi dos positius


Detecten un cas de coronavirus al parc de Bombers de Mollerussa i un altre al parc de Bombers voluntaris de les Borges Blanques. En el cas de Mollerussa, ha portat a confinar quatre bombers i tres AOF, mentre a les Borges són quatre els bombers voluntaris confinats.

Des del cos de Bombers es va aplicar el protocol establert per aquests casos en els tres parcs i també mantenen un contacte directe amb Salut. Això ha comportat el confinament del personal que van estar en contacte amb els positius en la darrera guàrdia i la neteja de les instal·lacions. Des del cos assenyalen que no és un fet extraordinari i remarquen que es tracta de tres casos "localitzats".

D'altra banda, la detecció de dos positius de covid-19 al parc de Bombers de Calaf (Anoia) va portar a tancar les instal·lacions aquest dimecres i aquest dijous al matí s'hi estan duent a terme treballs de desinfecció i neteja per poder-lo reobrir en les pròximes hores, segons han explicat des del cos. Així mateix, per precaució s'han confinat set bombers i tres ajudants d'ofici forestal (AOF) amb els quals les dues persones que van donar positiu van compartir la mateixa guàrdia.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats