Lleida
2/12° C (sol i núvols)
97% 26 km/hDetenen un home a Lleida per maltractar una dona durant una discussióEls veïns van alertar que una parella estava discutint a l'interior d'un pis.


La Guàrdia Urbana va detenir ahir un home de 49 anys, el M. N. B. G., nascut a l'Argentina i veí de Lleida, com a presumpte autor d'un delicte de maltractament en l'àmbit de la llar. A més, van iniciar les corresponents diligències judicials.

Quant als fets, a les 00.15 hores una patrulla es va presentar a l'Avinguda Garrigues després de ser alertada que una parella estava discutint a l'interior d'un pis i se sentien els crits de la dona. Un cop allà, els agents van observar que la dona presentava lesions al braç i aquesta va manifestar que havia tingut una discussió amb l'home, el qual havia començat cridar i l'havia agafat pel braç fortament, empenyent diverses vegades, motiu pel qual volia presentar una denúncia. Posteriorment, la dona es va dirigir al centre de salut perquè li fessin reconeixement mèdic i va presentar la corresponent denúncia. Davant aquesta situació, els agents van detenir l'home.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats