Lleida
17/29° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Detenen un veí d’Agramunt de 39 anys per agredir, robar i tancar a casa la seva mareL’home, que té antecendets, va quedar en llibertat després de passar a disposició judicial


La policia local d’Agramunt i els Mossos van arrestar el dilluns un veí de 39 anys de la localitat que suposadament va agredir la seva mare, de 76, li va robar diners i la va tancar a casa.

La policia local d’Agramunt i els Mossos d’Esquadra van detenir el passat dilluns dia 11 un home, de 39 anys i veí de la citada localitat, com a presumpte autor dels delictes de lesions lleus, furt i detenció il·legals, ja que suposadament va agredir la seva mare, de 76 anys, li va robar diners i també la va tancar a casa per tal que no pogués anar a denunciar els citats fets, segons va tenir ahir coneixement LA MAÑANA.

En aquest sentit, cal indicar que la víctima va poder sortir finalment del seu habitatge, es va dirigir cap a la comissaria de la policia local i a les 15.00 hores posava en coneixement dels agents el que havia li havia succeït. De fet, es dóna el cas que la mare i el fill viuen en el mateix immoble però en pisos diferents. A més, la dona també va manifestar que no era la primera vegada que succeïa, raó per la que havia decidit denunciar-ho.

Un cop la policia local va tenir enregistrada la denuncia es va ordenar una ordre de recerca i detenció del presumpte autor dels fets. D’aquesta manera, en el citat dispositiu van participar dues patrulles dels Mossos d’Esquadra i una de la policia local d’Agramunt i cap a les 18.00 hores els agents dels dos cosos aconseguien detenir l’home, que té antecedents, com a presumpte autor dels delictes de lesions lleus, furt i detenció il·legals. Les mateixes fonts van explicar que després de passar a disposició judicial, el jutge va ordenar la seva posada en llibertat. D’altra banda, la dona va se traslladada al CAP d’Agramunt per les ferides que va patir.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats