Lleida
17-33° C (sol)
97% 26 km/h


Detenen una parella a Alcarràs, acusada de traficar amb marihuanaEls Mossos registren la casa dels detinguts i un magatzem als afores del municipi


Els Mossos d'Esquadra han detingut dijous al migdia una parella, a casa seva, a Alcarràs (Segrià), acusada de traficar amb marihuana. Els agents han registrat durant quatre hores la casa dels detinguts, un home i una dona, i s'han endut material relacionat amb el cultiu de marihuana, com ara ventiladors, i també droga preparada per al consum.

Després, han registrat el cotxe de la parella, aparcat al carrer, i cap a les 13h els agents s'han dirigit amb els detinguts a un magatzem dels afores del mateix municipi, on han trobat una plantació de marihuana. Finalment s'han desplaçat fins a Lleida i han registrat el club cannàbic que regenten.

Segons fonts pròximes, en total, els Mossos han comissat uns catorze quilos de cabdells i 600 plantes de marihuana. Durant els registres, els agents d'investigació també s'han endut dos ordinadors per analitzar el seu contingut.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats