Lleida
6/23° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Detinguda per robar a la Bordeta eines d'obra i agredir a un urbàVa ser localitzada al barri de la Mariola


La Guàrdia Urbana va detenir diumenge a una dona per robar un maletí amb eines d'una obra a la Bordeta, a la zona de Parc de l'Aigua, i agredir un agent de la policia local.

Quant als fets, a les 20.30 hores una patrulla que realitzava un servei de vigilància pel barri de la Mariola va observar a una dona que portava un maletí. Els agents la van identificar com V. H. G., de 31 anys i de nacionalitat espanyola, i van comprovar que dins el maletí hi havia diverses eines. Així mateix, en el registre, dins de la jaqueta, li van localitzar un tornavís, uns guants i un cable. Mentre estava sent identificada, aquesta dona va agredir un dels policies locals i per aquest motiu va ser detinguda. Poc després, els agents van descobrir que les eines pertanyien a unes obres que s'estan realitzant al barri de la Bordeta, a la zona de Parc de l'Aigua.

El responsable de les esmentades obres reconèixer les eines com de la seva propietat, les quals estaven en una caseta. Aquesta tenia la porta forçada i estava oberta. Davant aquesta situació, els agents van iniciar les diligències a V. H. G. com a presumpta autora d'un delicte de robatori amb força.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats