Lleida
17/29° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Detingut a la Mariola per agredir a la seva parella davant dels fillsEs tracta de la segona detenció de la setmana per violència de gènere


La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir el dimecres un home de 39 anys com a presumpte autor d’un delicte de violència de gènere i va iniciar les corresponents diligències. En aquest sentit, a les 16.25 hores una patrulla de la policia local es va desplaçar al barri de la Mariola en rebre un avís d’una possible agressió en un domicili. Un cop al lloc, els agents van parlar amb la dona, que va denunciar que el seu home l’havia agredit davant dels seus dos fills menors d’edat. Per aquest motiu, la policia local va identificar-lo com a C. A. R. G., nascut a Colòmbia, i el va arrestar.

Cal recordar que la Urbana va detenir dilluns un home, C. V. F., de 37 anys i de nacionalitat romanesa, per la mateixa raó. Un ciutadà va informar que un home havia agredit una dona a la benzinera de l’Avinguda de l’Exèrcit. La víctima va explicar que el seu home li havia donat dos cops de puny de la cara. 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats