Lleida
10-21° C (pluja)
97% 26 km/h


Deu quilòmetres de cues a l’A-2, a Sidamon, per dos accidentsL'autovia es va tallar en diverses ocasions en sentit Lleida


Dos accidents entre diversos camions a Sidamon van causar ahir cap a les 18.00 hores fins a 10 quilòmetres de retencions a l’A-2 en sentit Lleida, segons van informar fonts del el Servei Català del Trànsit. En aquest sentit, l’autovia va quedar totalment tallada en el punt quilomètric 480 a quarts de quatre de la tarda i els Mossos d’Esquadra van desviar el trànsit per l’N-II. 

A les 17.39 hores es va reobrir un dels carrils en sentit Lleida al pas de turismes, després que la grua hagués retirat parcialment els vehicles que ocupaven la via, tot i que els camions obligatòriament havien de circular per l’N-II. Posteriorment, fonts de Trànsit van informar que cap a les 19.00 hores es va tornar a tallar la via totalment. Pel que fa als sinistres, el primer xoc es va produir a les 16.10 hores, quan va tenir lloc un encalç entre tres camions i un turisme, un dels quals va bolcar per la part de la cabina i el conductor hi ha quedat atrapat. El segon sinistre va ser cap a les 16.41 hores i va ser un encalç entre tres camions. Destacar que no van haver-hi ferits i al tancament d’aquesta edició no s’havia normalitzat la situació.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats