Lleida
4/20° C (boira i sol)
97% 26 km/hDoble bolo al Cafè de Teatre amb el rap de Joina i el rock de A Contra Blues
El Cafè de Teatre acull aquest cap de setmana un doble bolo amb els concerts de la jove artista Joina Canyet (Biure, 1996) i l'experimentada banda A Contra Blues. Aquesta mateixa nit, a partir de les 22.30 hores (10 euros), la de l'Empordà presentarà en societat el seu primer treball discogràfic, Companyes, un disc autoeditat en què combina influències musicals molt diverses i en què fusiona el rap i el pop. Aquest disc de debut representa una crida al feminisme i l'empoderament de les dones. Joina estarà acompanyada per Marina Tomàs Amado (guitarra i veus), Alba Saurí (bateria, percussió i veus), Ana Cruz (baix) i Maria Cruz (saxo). Malgrat la seva joventut, la crítica

La nit de dissabte (22.30 hores, 12 euros) serà el torn de A Contra Blues, una experimentada banda amb tretze anys de carrera musical, set àlbums i més de 700 directes. Els de Barcelona presentaran el repertori del seu últim treball d'estudi, Jab, format per dotze temes en què la banda recorda les seves influències més arrelades en el clàssic rock'n'roll, en un directe que promet ser salvatge.

La programació musical de l'Cafè de Teatre continuarà la setmana del 24 i 25 de gener amb els concerts de Hell House i Black Ice i l'esperat nou ábum de Rehenes, Arañazos bajo la piel.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats