Lleida
19-32° C (núvols)
97% 26 km/h


Dos detinguts per robar en un magatzem agrícola de l'Horta de LleidaEls Mossos els van aturar en un control preventiu de pas en l'accés a la partida de Sant Just de Lleida.


Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra van detenir aquest dimarts dos homes, de 35 i 40 anys, veïns de Lleida i nacionalitat espanyola com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força.

Ahir, prop de les 14 hores, agents dels mossos estaven realitzant un control preventiu de pas en l'accés a la partida de Sant Just de Lleida. La franja horària del migdia és un moment en el que els delinqüents aprofiten la parada de dinar dels treballadors agrícoles per assaltar els magatzems de l'horta o sostreure eines i productes que es poden deixar al camp donat que, un cop dinats, es tornen a utilitzar.

En el decurs d'aquest control es va aturar una furgoneta ocupada per dues persones que anava carregada de material variat que podia estar sostret: 15 bateries, eines de poda, garrafes de productes fitosanitaris, retalls variats de cablejat de coure, canonades i altre material fèrric.

Les dues persones no van poder indicar i concretar d'on havien recollit el material. Tot seguit una patrulla va resseguir el camí per on s'havien incorporat a la carretera fins que van poder localitzar un magatzem violentat.

Davant els fets els agents van detenir les dues persones com a presumptes autors d'un robatori amb força mentre es feien gestions per contactar amb el propietari de la finca.

Un cop establert el contacte es va desplaçar a comissaria i va reconèixer tot el material que va ser retornat.

La investigació continua oberta i no es descarten noves imputacions.

Els detinguts, amb antecedents per fets similars, passaran properament davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats