Lleida
3/11° C (boira)
97% 26 km/h

8 desembre 2019

Dos grans comerços preveuen crear 120 llocs de treball a Lleida
L'arribada de dos nous grans magatzems de Bricomart i Conforama a Lleida preveu crear 120 nous llocs de treball a la ciutat.

Amb l'obertura a Lleida de dos nous magatzems de les multinacionals Conforama i Bricomart, es preveu la creació d'aproximadament 120 nous llocs de treball. Vuitanta d'aquestes noves contractacions seran de Bricomart, una companyia francesa dedicada a la venda al detall de productes de reforma i construcció.

La botiga de Bricomart a Lleida –que preveuen inaugurar a la fi de 2019– se situarà a l'entrada de la zona de polígons paral·lela a la LL-11. Es tracta d'un magatzem de gran tamany, amb 5.000 metres quadrats de sala de vendes i 400 places d'aparcament a l'aire lliure. Per part seva, l'empresa Conforama, considerada la principal rival d'Ikea, també té previst inaugurar uns magatzems a la ciutat. La multinacional es dedica a la venda, també al detall, de mobles de la llar i decoració.

Aquesta instal·lació se situarà en la zona de Copa d’Or, entre els barris de la Bordeta i Cappont, i tindrà més de 4.400 metres quadrats, segons van explicar els seus promotors. Segons l'empresa preveuen crear uns 40 llocs de treball directes amb aquest nou centre. En el cas de Conforama i donats els retards amb la llicència, encara no aquesta clar quan finalitzaran les obres.

Segons va explicar ahir la Paeria, la llicència per a la construcció del nou magatzem de la multinacional Conforama a Lleida segueix bloquejada. Les obres en el solar de l'avinguda Miquel Batllori porten prop de dos anys paralitzades i l'Ajuntament va explicar ahir que l'empresa encara no ha satisfet les demandes del consistori.

D'aquesta manera, segons l'Ajuntament l'empresa encara no ha fet efectiu el diposit que se li exigeix per la reposició del paviment, la gestió de residus i les obres de mobilitat. Igualment, explicaven que encara no han rebut la planificació de les obres de mobilitat que han de fer-se en la zona. Aquestes obres han de permetre una sortida cap a Cappont i la carretera LL-11, facilitant el trànsit en la zona.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: