Lleida
7/16° C (núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Dos incendis calcinen unes dues hectàrees a Vallfogona de Balaguer i Artesa de SegreEls Bombers van apagar ahir set focs a la demarcació


Un incendi va cremar ahir un total de dues hectàrees de vegetació agrícola al terme municipal de Vallfogona de Balaguer. En aquest sentit, els serveis d’emergències van ser alertats del foc a les 14.39 hores i es van desplaçar un total de cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat. Prèviament, cinc minuts abans, els efectius del cos van ser informats d’un altre incendi que es va originar a Artesa de Segre, concretament a la zona de Montmagastre. En aquesta ocasió, va cremar un camp de rostolls i el foc també va afectar una zona de riba amb massa forestal. Van treballar-hi set dotacions i les flames van cremar entre 1,5 i 2 hectàrees.

Aquests no va ser els únics incendis extingits ahir a la demarcació de Lleida. A les 4.17 hores van calcinar-ser 20 metres quadrats de matolls als marges de la C-26, a l’alçada del quilòmetre 29, al terme municipal de Balaguer. A partir de les 16.07 hores els Bombers van treballar en un incendi que cremava una pila de bales de palla a la partida la Plana, de Tàrrega. Es trobaven dins un tancat al costat del magatzem d’una masia. Finalment, van apagar altres petits focs a Artesa de Segre, a Almenar i al barri de Magraners de Lleida.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats