Lleida
4/20° C (boira i sol)
97% 26 km/hDos incendis i un tercer avís controlats en una tarda intensa pels Pompièrs a la Val d’AranDiferents alertes de foc a Arties, Senet i Betren


El cos de Pompièrs-Emergències d’Aran va tenir el dimecres una tarda força intensa, ja que va haver de fer front a un total de tres serveis simultanis en diferents punts del territori.

Cap a les 19.02 hores es va produir un incendi en un pis situat en un edifici de tres habitatges d’Arties. Els dos primers es van veure afectats per l’aigua i del tercer es va cremar el sostre. De fet, aquesta actuació va comptar amb la participació de 23 bombers als lloc dels fets i tres més al parc per cobrir, i es va allargar fins les 23.09 hores.

Poc després, a les 19.25 hores van ser alertats d’un incendi a la cabina d’un camió de matèries perilloses al quilòmetre 143,5 de l’N-230, a Senet. En arribar, els sis efectius que van participar en aquesta actuació van verificar que no hi havia cap foc i van tornar al parc, donant per finalitzat el servei a les 20.45 hores.

Finalment, a les 20.45 hores va tenir lloc un altre incendi en una xemeneia d’un habitatge de Betren. En aquesta ocasió, els cinc efectius que van participar-hi en el servei van dur a terme l’extinció i el sanejament de la xemenia fins les 23.05 hores.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats