Lleida
17/30° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Dos morts i sis ferits en un atac amb ganivet a l'est de FrançaUn dels testimonis que va alertar les autoritats, treballador d'un dels comerços adjacents


Dues persones han mort aquest dissabte en un atac perpetrat per un home amb un ganivet a la localitat de Romans sur Isère, a l'est de França, que va deixar sis ferits, quatre d'ells greus, segons va confirmar l'alcaldessa de la ciutat a la premsa nacional.

"Una persona amb un ganivet s'ha llançat sobre persones innocents a l'interior de comerços i al carrer. Ha deixat 6 víctimes, dues d'elles han mort i quatre estan en estat d'urgència absoluta, a més de l'autor que estava lleugerament ferit però ha estat ja detingut", ha indicat l'alcaldessa, Casa-Hélène Thoraval, a la cadena BFM TV.

Un dels testimonis que va alertar les autoritats, treballador d'un dels comerços adjacents, ha indicat a la premsa gala que una persona va entrar cridant que havia estat apunyalada.

Diversos testimonis assenyalen a l'emissora regional France Bleu que l'atacant va cridar "Allah Akbar" (Al·là és gran) en llançar-se sobre les seves víctimes dins de diversos establiments en una de les principals avingudes de Romans sur Isère, localitat d'uns 33.000 habitants situada a 24 quilòmetres de la ciutat de Valence.

El detingut s'ha identificat com un sudanès demandant d'asil, nascut el 1987, encara que com no portava documents la policia no ha pogut encara verificar la seva identitat.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats