Lleida
5/13° C (boira i sol)
97% 26 km/h

9 desembre 2019

Dos targarins dissenyen una dessuadora solidària per ajudar els detinguts de les protestes per la sentènciaUn euro de cada venda anirà destinat a l'entitat Alerta Solidària, que dóna suport als empresonats.


La dissenyadora Marta Palou Mena i el periodista Jaume Ramon Roig han creat una dessuadora solidària per a la Generació Sense Por on un euro de cada venda anirà destinat a Alerta Solidària, l'entitat antirepressiva que dona suport legal i jurídic a detinguts i encausats per participar en accions i mobilitzacions polítiques. En les darreres setmanes, s'han practicat més de 200 detencions per les protestes contra la sentència del Procès i aquesta entitat ha tingut un paper fonamental en la seva defensa.

La proposta ha nascut després de la repercussió que ha tingut el text  "La Generació Sense Por" que va compartir Ramon a les xarxes i que va esdevenir en viral a través de les xarxes socials Twitter i Whatsapp, amb milers de comparticions. En aquest escrit es destacava la força dels joves que en les últimes setmanes han sortit al carrer per protestar contra la sentència del Procès que es va fer pública el passat 14 d'octubre.

A partir d'aquí, Palou, de Patagraphics, ha dissenyat una dessuadora sobre la Generació Sense Por que es pot adquirir al web www.sensepor.com i que també compta amb xarxes socials a Facebook, Twitter i Instagram. La dessuadora té un preu de 21,90 euros, està disponible en totes les talles i un euro de cada venda anirà destinada a Alerta Soldiària, una entitat que ha tingut un paper fonamental en la defensa dels detinguts i encausats per participar en accions i mobilitzacions polítiques dels últims temps.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats

Amb el suport de: