Lleida
10-19° C (pluja)
97% 26 km/h


Dues empreses de la Noguera creen l'alternativa natural al pa amb mantega i sucre elaborat amb oli d'oliva i mel



Torrons i Mel Alemany i OliCastelló presentaran l'Olimel en el marc de la 31a Fira del Torró d'Agramunt


Torrons i Mel Alemany i OliCastelló de Gabriel Alsina presentaran aquest cap de setmana en la 31a edició de la Fira del Torró d'Agramunt (Urgell) l'Olimel, un nou producte que han desenvolupat conjuntament. Els departaments d'I+D+I d'ambdues empreses de la comarca de la Noguera, amb productes premiats internacionalment, han sumat esforços per fer possible la recuperació d'un berenar tradicional, el pa amb mantega i sucre, que substitueix el greix de la mantega pel de l'oli d'oliva i els carbohidrats del sucre pels de la mel, del dolç natural. Ambdues firmes es posicionen d'aquesta manera a favor del moviment 'Realfooding', que reivindica l'origen natural dels aliments evitant els processats.

L'OliMel pot trobar-se en diverses presentacions. Amb tres versions per untar, una amb oli d'oliva i mel; una altra amb oli d'oliva, mel i cacau, i una tercera amb gingebre, però també com a vinagreta amb oli d'oliva, vinagre de vi i comí i com a xarop amb oli, mel i suc de llimona, com a recuperació d'un antic remei casolà.

Els visitants de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d'Agramunt podran degustar el nou producte a l'estand conjunt d'ambdues firmes al certamen que tindrà lloc els dies 12 i 13 d'octubre.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paper



SOBRE L'AUTOR

Articles relacionats