Lleida
3/17° C (sol)
97% 26 km/hDwayne Johnson, 'La Roca', l'actor més ben pagat amb 80 milions d'eurosEl segon més cotitzat és Chris Hemsworth, l'heroi Thor de Marvel


L'actor nord-americà Dwayne Johnson, conegut com La Roca, és el més ben pagat de Hollywood amb 89.400.000 de dòlars (80 milions d'euros), per davant de Chris Hemsworth (76,4 milions de dòlars / 69 milions d'euros) i Robert Downey (66 milions de dòlars / 60 milions d'euros), segons la revista Forbes.

Johnson, que abans de saltar a les pantalles va treballar com a lluitador en un quadrilàter, és la cara inconfusible de la seqüela de cinema Jumanji.

A més, ha treballat en la petita pantalla on protagonitza la sèrie Ballers al canal d'entreteniment HBO i presenta el programa d'entreteniment "The Titan Games" al canal NBC.

Segons la revista, ha estat l'actor que més ha guanyat entre l'1 de juny de 2018 i l'1 de juny d'aquest any.

Forbes detalla que Johnson rep 700 000 dòlars (631.000 euros) per episodi al canal HBO i que rebrà 23,5 milions de dòlars (21 milions d'euros) per la nova saga de Jumanji titulada "Jumanji: Següent nivell" i que es s'estrenarà el proper desembre.

Com a segon actor més cotitzat, Forbes presenta l'australià Chris Hemsworth, conegut per caracteritzar al súper heroi Marvel Thor.

Forbes apunta que la major part dels seus ingressos han provingut del seu paper a "Vengadores: Endgame", que va aconseguir recaptar 700 milions de dòlars (631 milions d'euros) en beneficis.

Fora de l'univers Marvel, l'australià protagonitzarà la nova pel·lícula "Dhaka", al canal Netflix, i és, habitualment, la cara de les marques Hugo Boss i Tag Hort.

El pòdium dels més ben pagats el tanca un altre heroi de la gran pantalla, Robert Downey, amb 66 milions de dòlars (60 milions d'euros).

Downey ha encarnat a Iron Man i participarà en el tercer lliurament de Sherlock Holmes i en el llargmetratge "Doctor Dolittle".

L'home d'acer també ha aconseguit uns importants ingressos per publicitar a la companyia de telefonia xinesa OnePlus.

A aquests tres actors els segueixen en quarta posició Akshay Kumar (59 milions d'euros), seguit de Jackie Chan (52 milions d'euros), Bradley Cooper (51 milions d'euros), Adam Sandler (51 milions), Chris Evans (39, 1 milions d'euros), Paul Rudd (37 milions) i Will Smith (31 milions), que tanca la llista dels deu actors més ben pagats a nivell mundial.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats