Lleida
2/8° C (núvols)
97% 26 km/hEl 3% dels comerciants de Lleida pensa tancar el negoci l'any que veEl 89,7% dels empresaris lleidatans percep un elevat tancament de botigues al seu carrer o eix comercial


Un 41,1% dels comerciants lleidatans assegura que podrà seguir amb el seu negoci durant el 2020 però amb dificultats. El 2,9% dels empresaris de Lleida preveuen tancar l'any que ve.

Un 66% dels comerciants catalans perceben un elevat tancament de botigues al seu carrer o eix, segons una enquesta publicada ahir per PIMEComerç. On més es percep aquest descens de l'petit comerç és a la demarcació de Girona (90%), seguida de Lleida (89,7%). L'estudi indica que un 1,84% dels comerciants admet que la seva situació és complicada i preveu tancar l'any que ve, un percentatge que a nivell territorial s'eleva a l'2,9% entre els comerciants de Lleida.

D'altra banda, el 64,1% dels comerciants de Lleida preveuen més vendes en la campanya de Nadal. La immensa majoria dels comerciants catalans, un 83%, no té previst fer rebaixes durant les festes, i un 79% tampoc vendrà per Internet (en el cas de Lleida, la xifra s'eleva a el 89,7%).

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats