Lleida
17/30° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


El Balàfia-ADEJO organitza el primer triangular virtual amb GEVA i Foment MartinencHi ha hagut un total de 63 participants, una xifra bastant positiva i que deixa ben clar l'èxit de la iniciativa


El Balàfia-ADEJO ha estat un dels tres clubs organitzador i participant en el Triangular Sorra 2020, una iniciativa que ha consistit en un torneig en línia amb clubs d'altres demarcacions, celebrat aquest dimecres a la tarda.

Així, a més dels representants del club lleidatà, han participat jugadors del GEVA Andorra, de Primera Catalana, i del Foment Martinenc de Barcelona, ??de Divisió d'Honor Catalana, per a un total de 63 participants, una xifra bastant positiva i que deixa ben clar l'èxit de la iniciativa. El ritme de joc ha estat de 3 minuts més 2 segons per jugador i partida.

Cal destacar que aquest torneig era una més de les activitats que, des de l'Acadèmia d'Escacs Josep Oms se celebraran durant aquests dies, sempre de manera virtual.

A escala de tornejos, no obstant això, aquest no era el primer en el qual participaven els jugadors de l'ADEJO des que es va iniciar el confinament, ja que havia organitzat alguns en l'àmbit intern o interactuant amb el Club Escacs Almenar. Aquest ha estat, doncs, el primer amb clubs de fora de Lleida.

Quant a les classificacions, el guanyador ha estat Lilpauet, amb 24 punts, seguit de Bristolhouse, amb 20, i de Tximet, amb 18.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats