Lleida
14/29° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


El Balàfia Vòlei fitxa Matías Orduna com a coordinador femeníJugarà amb l'equip masculí


El Balàfia Vòlei incorpora un reforç de luxe. Es tracta de Matías Orduna, que coordinarà la branca femenina del club i reforçarà el primer equip masculí.

El Balàfia Volei ha arribat a un acord amb Matías Orduna perquè s'incorpori al club com a coordinador de la branca femenina i al mateix temps com a entrenador dels equips sènior, juvenil, cadet i infantil que són a la primera divisió catalana.

Orduna és professor d'Educació Física i amb 34 anys compta amb una dilatada experiència com a entrenador. Fins a desembre de 2019 va ser el primer entrenador U17, U19, U21 i primer equip (A2 femení) de l'UGAB Vòlei a Argentina.

A més, cal destacar, que Matías Orduna és fill de Guillermo Orduna, que va dirigir durant 7 anys la selecció absoluta femenina d'Argentina i actualment és el tècnic responsable de la Concentració Permanent i de les seleccions femenines de categories inferiors de la selecció espanyola.

Així, el nou tècnic també s'incorporarà com a jugador a la disciplina de l'equip del Rodi Balàfia Vòlei de 1a Nacional, en la qual donarà un cop de mà des de la seva experiència com a col·locador. Està previst que Matías Orduna arribi a Lleida el proper 22 d'agost per iniciar ja el treball de pretemporada i planificació de la temporada amb el club. El Balàfia Vòlei afronta una nova temporada amb el repte de repetir els seus bons resultats.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats