Lleida
5/18° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


El Barça denuncia que els seus comptes a twitter han estat piratejatsUn grup ha volgut denunciar el baix nivell de seguretat que té el club.


El FC Barcelona ha denunciat aquest dissabte que els diferents perfils que té a twitter han estat piratejats i en els mateixos s'han publicats missatges "aliens" a l'entitat blaugrana, els quals han estat "denunciats i eliminats".

Un d'aquests missatges feia referència a la volta de Neymar al Barça i fins i tot els hackers han publicat un fotomuntatge del brasiler amb la samarreta blaugrana.

Els comptes piratejades són les del primer equip en castellà, català i anglès, a més dels perfils del Barça de bàsquet, futbol sala, handbol, hoquei, femení i de la Masia.

L'atac es va produir després del partit contra el Getafe i els responsables de la mateixa és el grup 'OurMine', un atac amb el qual l'esmentat grup va voler denunciar el baix nivell de seguretat que té el club per protegir els seus comptes a les xarxes socials.

Així en diferents comptes aparèixer el missatge: "Hola som OurMine, el vostre nivell de seguretat és bon però no el millor. Per millorar la seguretat dels comptes contacteu amb: contact@ourmine.org. Per serveis de seguretat visiteu: ourmine.org" .

El Comitè Olímpic Internacional (COI) i diferents equips de la NFL de futbol americà també han estat víctimes aquest mateix dissabte de l'atac dels mateixos hackers.

Mitjançant un fil a twitter, el Barça ha informat del que ha passat i ha revelat que les publicacions "s'han fet a través d'una eina de tercers, destinada a l'analítica de dades".

"El FC Barcelona portarà a terme una investigació de ciberseguretat i revisarà tots els protocols i vinculacions amb eines de tercers, per tal d'evitar aquestes incidències i garantir el millor servei als seus socis i aficionats", assegura el club blaugrana, que lamenta "les molèsties i els malentesos "que la situació ha pogut originar.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats