Lleida
-2/9° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


El Barça pagarà la clàusula de Griezmann en els pròxims diesEl club blaugrana vol tancar ja el seu fitxatge


Griezmann, el nou davanter, podria presentar-se aquest cap de setmana en un acte restringit al públic ja que el Camp Nou i el Miniestadi no estan habilitats en aquests moments.

La FC Barcelona podria pagar en escassos dies la clàusula del jugador francès Antoine Griezmann. Això li permetrà sortir de l'Atlètic de Madrid i que sigui presentat com a nou jugador del FC Barcelona. El club espera que el jugador ja pugui vestir-se de blaugrana aquest cap de setmana, encara que no està concretat el dia.

Així es tancaria el capítol del fitxatge del jugador de l'Atlètic de Madrid després de diverses polèmiques en les setmanes anteriors.

En relació a la presentació del jugador, s'espera que es faci sense públic, restringida a poques persones i que podria ser tant a la tribuna del Camp Nou com a l'Auditori 1899 ja que el Camp Nou no està habilitat, ni tampoc al Miniestadi. En el cas del Camp Nou, el club ha decidit aixecar tota la gespa perquè estigui llest el nou de cara al partit del Gamper contra l'Arsenal, el 4 d'agost, mentre que el Miniestadi està ocupat amb la 'messi10 Challenge La lliga Summer Edition '.

El dorsal del jugador

Una de les incògnites és que dorsal portarà el jugador francès. El seu desig és el número '7' que el porta des de fa molts anys. Però el nombre està ocupat per Coutinho després que el club alliberés el dorsal quan Grizmann es va quedar a l'Atlètic en la temporada anterior. El jugador brasiler podria cedir el nombre. Si no ho fa, el nou davanter blaugrana haurà de lidiar amb un nou dorsal.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats