Lleida
3/17° C (sol)
97% 26 km/hEl bàsquet omple el Parc de Santa Cecília de LleidaEl grup de joves Dominican Lleida hi entrena a l’estiu


El parc de Santa Cecília de Lleida acull els entrenaments del Dominican Lleida, un equip de bàsquet de joves creat a partir d’una de les accions socioeducatives del departament de Joventut de la Paeria. Al juliol va guanyar el Campionat de Bàsquet de Comunitats Dominicanes a Espanya (a les imatges es pot veure la copa).

LleidaJove facilita l’accés de joves de la ciutat a l’esport de qualitat a través del projecte Esport Social. El regidor de Joventut, Ignasi Amor, va saludar ahir els participants en l’activitat d’Street Basket, que a l’estiu s’organitza al parc de Santa Cecília. El regidor va destacar que, amb l’equip Dominican Lleida, aquests joves esportistes van guanyar al juliol el Campionat de Bàsquet de les Comunitats Dominicanes d’Espanya disputat a València.

Per això, els anima a seguir practicant l’esport que els agrada i a mantenir-se actius en les activitats de LleidaJove. Els Dominican Lleida es crea arran d’una de les accions socioeducatives del departament de Joventut. Actualment està format per una vintena de joves, de 16 a 30 anys, i entrena setmanalment al parc de Santa Cecília, a l’estiu, i al pavelló municipal Juanjo Garra, a l’hivern.

L’equip té els seus inicis en el 2008 i, des d’aleshores, han passat per la formació uns 80 joves, que comparteixen la seva passió per aquest esport. L’Street Basket és una de les propostes de LleidaJove per fomentar l’esport.

FOTO: Selena García

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats