Lleida
8/20° C (sol i núvols)
97% 26 km/hEl bingo de Prat de la Riba porta dos mesos en espera dels permisosLa Paeria informa que s'estan "tramitant"


Orenes Grup, un dels grans referents de l'oci a Espanya, fa dos mesos que va finalitzar les obres de construcció del seu primer bingo a Catalunya, el Orenes Bingo, que és situat a l'avinguda de Prat de la Riba número 84 de Lleida.

No obstant això, encara no ha estat possible inaugurar el local perquè els permisos municipals per permetre la seva obertura s'estan "tramitant", segons han informat fonts de la Paeria. El consistori va afegir que l'expedient de la sala de jocs "està obert, pendent de la verificació tècnica i documental".

De la seva banda, fonts de l'empresa van comunicar que "estan esperant tancar agendes per a la inauguració del bingo". Cal comentar que el local comercial on s'ubica el nou negoci recreatiu va acollir amb anterioritat el Muxle Gym, un gimnàs especialitzat en arts marcials.

A la pàgina web de l'Orenes Grup s'informa que els locals disposen d'una oferta de serveis hostalers com cafeteries, cuina a la carta i sales VIP, amb la més avançada tecnologia. A part del bingo, hi ha sales annexes amb màquines d'última generació.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats