Lleida
21/34° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


El Bisbe de Lleida fa una crida als mossens perquè donin diners per atendre els afectats per la crisi de la covid-19El Bisbat ha creat un fons econòmic que es destinarà a la Xarxa d'Entitats Cristianes d'Acció Caritativa i Social


El Bisbat de Lleida ha creat un fons diocesà amb la finalitat d'atendre les necessitats de les persones vulnerables arran de la crisi provocada per la covid-19. Així ho ha anunciat el Bisbe de Lleida, Salvador Giménez, a través d'una carta que ha enviat a sacerdots, religiosos, delegats episcopals, laics i fidels de la diòcesi, en la que també ha comunicat que el Bisbat ha fet una aportació inicial de 20.000 euros. Així mateix, Giménez proposa a tots els mossens que donin una part dels seus ingressos anuals a aquest fons, ja sigui: una mensualitat, l'extra de l'estiu o un percentatge de la gratificació durant uns quants mesos".

El Bisbe també ha fet una crida a la "solidaritat" dels fidels perquè "participin en aquesta iniciativa a més d'atendre el sosteniment de la mateixa església".

Segons l'escrit, la finalitat de crear el fons econòmic és "pal·liar en una petita part els patiments dels més necessitats i vulnerables de la societat". Totes les aportacions es destinaran a la Xarxa d'Entitats Cristianes d'Acció Caritativa i Social de la Diòcesi de Lleida, formada per 17 entitats que treballen per ajudar les persones vulnerables de la diòcesi.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats