Lleida
0/7° C (núvols)
97% 26 km/hEl Cadí lliga una altra renovació amb la firma d'Anna PalmaAfrontarà el seu segon any a l'elit


La jove aler urgellenca seguirà jugant a casa en la seva segona temporada a la màxima categoria. S'uneix a jugadores com Yurena Díaz o Georghina Bahí.

La jove urgellenca Anna Palma seguirà jugant al Cadí la Seu, en la que serà la seva segona temporada a la Lliga Femenina. Palma, formada al Sedis Bàsquet i el Segle XXI, va confirmar la seva renovació i d'aquesta manera seguirà assentant-se en la màxima categoria jugant a casa.

L'entrenador del Cadí, Bernat Canut, va afirmar que l'Anna Palma "és una jugadora amb molt bàsquet a les mans" i que "està en una etapa de creixement constant, en un entorn de treball de Lliga Femenina". Canut ha animat Palma a "exigir el millor" de si mateixa per "aconseguir la plenitud tàctica i sobretot física".

Anna Palma, de 19 anys i 1,85 d'alçada, va entrenar la temporada 2013 fins a la 2014 al Segle XXI -el equip de la Federació Catalana per a joves promeses- i amb el conjunt d'Esplugues va debutar a la Lliga Femenina-2 el 2017 . l'estiu passat, el Sedis va anunciar el retorn de Palma a la Seu, on aquesta temporada ha adquirit experiència en l'elit, amb presència a tots els partits de la fase regular i amb una mitjana de 17 minuts en pista, 2,5 punts i prop de 2 rebots per partit. D'aquesta manera, a més, l'aler urgellenca va poder viure en primera línia la millor temporada de la història del Cadí La Seu.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats