Lleida
4/20° C (boira i sol)
97% 26 km/hEl Camí de la Mariola diu que paga a la Paeria quatre vegades més del que repEls veïns es queixen de la manca d'actuacions en els seus espais i de l'impost de contribució rústica


L'associació de veïns del Camí de la Mariola considera desigual la seva aportació de 800.000 euros amb la inversió de 180.000 euros que rep la zona.

Els veïns de Camí de la Mariola consideren que les actuacions realitzades per la Paeria en els últims temps no són adequades a les demandes que parteixen des de la ciutadania. "Vam pagar fins a 800.000 euros en la nostra contribució rústica i, per contra, només s'inverteixen 180.000 euros en aquesta zona, que també forma part de la ciutat" va afirmar Marina Pifarré, presidenta de l'associació veïnal.

Pifarré no només ha rebut queixes per l'estat dels camins, que es troben poc senyalitzats i il·luminats de manera deficient, sinó que també el gremi de taxistes ha al·legat problemes de circulació pels esvorancs en els camins d'accés a les zones de residència. "Som unes 800 torres i cases que formem part del Camí de la Mariola i ens sentim desatesos" va afegir Pifarré.

Més enllà de la impracticable situació dels camins que ni tan sols tenen voreres i pels que cada vegada circulen més patinets per arribar a la Caparrella, també tenen entre mans el tema de les escombraries. "Les runes d'obra que s'amunteguen en aquesta zona l'han convertit en un abocador improvisat on dipositar el sobrant de les obres de construcció dels particulars", va dir Pifarré, qui troba a faltar l'actuació que abans duia a terme el consistori per part de màquines que es desplaçaven fins al Camí de la Mariola per retirar les escombraries i dignificar així la zona.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats