Lleida
19/34° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


El CAP Rambla Ferran estrena una consulta per a transsexualsEl consultori lleidatà ofereix el tractament hormonal, quirúrgic i també suport emocional


El CAP Rambla Ferran estrena una nova consulta adreçada a persones trans, que ofereix atenció integral per al tractament hormonal, quirúrgic, seguiment analític i suport emocional.

La consellera de Salut, Alba Vergés, visita avui la nova consulta Trànsit.Lleida del CAP Rambla Ferran de Lleida, dirigida a transsexuals. L'atenció a la salut de les persones trans que s'ofereix al CAP Rambla Ferran inclou l'acompanyament i l'atenció des d'una perspectiva biopsicosocial, que inclou atenció mèdica, quirúrgica, psicològica i social específiques. També s'atén als transsexuals amb requeriments específics o que presentin qualsevol vulnerabilitat des del punt de vista social o clínic des d'una perspectiva biopsicosocial, que inclou atenció mèdica, quirúrgica, psicològica i social específiques.

En aquest sentit, es fa un especial èmfasi en les persones trans amb malalties cròniques, gent gran, persones immigrants, treballadors o treballadores sexuals, contextos de privació de llibertat o persones sense xarxes socials de suport.

A més, s'acompanya i atén els menors trans i al seu entorn familiar des d'una perspectiva biopsicosocial. També es forma i consciència els professionals de la salut, tenint en compte el protocol clínic consensuat i amb la participació de les entitats de transsexuals.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats