Lleida
13-33° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


El CB Pardinyes inicia el treball per professionalitzar el clubL'entitat haurà de presentar un aval de 54.000 euros al juliol


El CB Pardinyes intentarà sortir a LEB Plata la propera temporada. Per això, la directiva s'ha començat a assessorar sobre els passos per professionalitzar el club.

L'ascens a LEB Plata que va aconseguir el CB Pardinyes el cap de setmana no implica només una ampliació del pressupost per afrontar, per exemple, els viatges. El repte implica que el club hagi de donar també un salt que li faci passar de ser un club que obria les portes per assistir als seus partits a tenir una estructura professional en tots els seus estaments.

El president, Jordi Mauri, que agraeix el suport de Ilerdauto Nissan, ja ha començat a assessorar-se i ha iniciat reunions amb experts, per exemple, en màrqueting. "Intentarem sortir a LEB Plata i és una situació en què mai hem estat. Cal fer-ho amb cap ", va destacar ahir el president, que ha afegit que estudiaran totes les possibilitats per fer el projecte viable, des de fer entendre que s'hauran de fer carnets i cobrar entrada per tenir ingressos, a possibles col·laboracions amb el Força Lleida. Ara, tenen fins al juliol per avalar amb 54.000 euros.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats