Lleida
0-10° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


El cicle ‘Trobades amb...’, de la Caixa, portarà a Lleida la cantant catalana Maria ArnalS’inaugura demà amb el fundador de l’estudi Lo Siento


El CaixaForum obre demà la nova temporada del cicle Trobades amb..., una proposta creada el 2012 que portarà a Lleida alguns dels noms més destacats del panorama artístic actual.

El cicle s’obrirà demà, a partir de les 19.00 hores, amb la primera de les quatre conferències que es podran gaudir fins al pròxim 29 de gener. L’emprenedor català Borja Martínez, que l’any 2005 va fundar en solitari l’estudi Lo Siento, parlarà sobre la característica més peculiar del seu treball: l’aproximació física i material de les solucions gràfiques que dona com a resultat un disseny en el qual s’entrellacen la part gràfica i la industrial. Les següents cites del cicle seran el 14 de novembre, amb la il·lustradora  i realitzadora Lyona, el 12 de desembre, amb la cantant Maria Arnal i el 29 de gener, amb l’artista Ricardo Cavolo. El punt de partida d’aquest cicle, creat l’any 2012, és crear un espai de reunió una vegada al mes perquè artistes i creadors pioners en les seves disciplines parlin de forma distesa sobre el seu recorregut professional i les seves experiències.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats