Lleida
20/37° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


El Col·legi de Veterinaris renova el conveni amb l’Institut de Recerca Biomèdica de LleidaL’aportació del Col·legi anirà destinada a promoure, desenvolupar i difondre la recerca


El Col·legi de Veterinaris de Lleida manté, un any més, el seu compromís amb la investigació i, per aquest motiu, ha renovat el seu conveni de col·laboració amb l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida Fundació Dr. Pifarré (IRBLleida).

Aquesta setmana, la presidenta del COVLL, Carmen López, i el responsable de Promoció de l’IRBLleida, Josep Maria Bosch, van signar l’acord a les instal·lacions que té el Col·legi a la ciutat de Lleida.

Com sempre l’aportació del Col·legi anirà destinada a promoure, desenvolupar i difondre la recerca. Les donacions permeten investigar sobre malalties rellevants com el càncer, l'ictus, l'esclerosi múltiple, la diabetis, les malalties de la pleura, l'envelliment, el sistema nerviós, el sistema cardiovascular, els trastorns i infeccions respiratòries, trastorns mentals, entre altres, per proporcionar uns millors serveis a la nostra població. 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats