Lleida
8/13° C (pluja)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


El Comitè de Lleida adverteix d'expulsió a sis clubs per no pagar els arbitratgesCinc de regional i un de categoria cadet


Cinc clubs de les categories regionals del fúbol lleidatà i un de la lliga cadet han estat advertits d'expulsió per no abonar els honoraris arbitrals.

"Per l'incompliment d'abonar els honoraris arbitrals per segona vegada s'imposa la multa corresponent. Es recorda, en cas d'incomplir l'obligació d'abonar els honoraris arbitrals per tercera vegada i successius, que la vigent normativa preveu la no designació de col·legiat en els partits que hagi de disputar l'equip infractor i la pèrdua dels mateixos per part de club causant de la suspensió. (Article 312 Sanció Econòmica 50.00 €) ". Així resa la sanció que el Comitè de Competició de Lleida de la Federació Catalana de Futbol va imposar en la reunió d'ahir a sis clubs de la província.

A Tercera Catalana Grup 13 el advertit és el Golmés, mentre que en el Grup 14 s'avisa el Bellcairenc. El Grup 21 de Quarta Catalana, darrera categoria de el futbol territorial lleidatà, és qui té més morosos. Sant Guim, Torres de Segre i Balàfia B podrien ser exclosos si no fan front als pagaments. A Primera Cadet l'advertència és per al Ponts.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats