Lleida
16-29° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


El Comú vol triplicar la partida de serveis socials i abaixar l’IBI al setembreEls comuns aspiren a ser decisius al govern de la Paeria


Els comuns van realitzar ahir el seu acte central de campanya a ritme de música. El lloc escollit va ser la plaça Josep Piñol, on el grup Lauzeta Folk va oferir una actuació musical. Entre cançó i cançó van intervenir Sonia Martínez, Elena Ferré i Sergi Talamonte, que encapcelen la llista del Comú a la Paeria de Lleida.

L’alcaldable de la formació, Sergi Talamonte, va assegurar que si la seva candidatura entra al govern de la ciutat, “a partir del setembre s’abaixarà l’IBI”. A més a més, també es “triplicarà la partida dels serveis socials”. Talamonte va incidir que “la gent està farta de la qualitat dels serveis dels impostos tan alts que es cobren i que tenen poc retorn a la ciutat”. Així mateix, el candidat del Comú va enumerar com a principals problemes dels lleidatans els referits a “l’habitatge, la brutícia a la ciutat, les mancances dels diferents col·lectius i la manca de recursos de moltes famílies”.

Per la seva banda, Sonia Martínez va reclamar “una Lleida on tots i totes tinguem els mateixos drets i on les dones puguem gaudir del carrer sense sentir-nos insegures”. Martínez va apostar per “una visió feminista”, com també ho va fer la número 2 de la candidatura, Elena Ferré, qui va demanar també “més participació ciutadana i més justícia social”.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats